Duurzame inzetbaarheid

Herken je dit?

 • Heb je een team dat aandacht en zorg nodig heeft?
 • Zoek je een ervaren teamcoach die het nét even anders doet?
 • Wil je teamcoaching waar je teamleden met plezier aan terugdenken?
 • Wil je binnen een paar intensieve sessies direct een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid?

Boek dan nu de Wakkerschudworkshop Intensief en help je team een stap verder.

Betere communicatie en met meer plezier met elkaar communiceren zijn belangrijke factoren om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Mensen die met plezier werken en zich in een team op hun plek voelen, zijn simpelweg minder vaak ziek en blijven langer mentaal en fysiek fit. Oudere en jongere werknemers profiteren van een betere sfeer en een soepeler samenwerking waardoor ze hun plek in het team beter kunnen vinden en met meer ontspanning naar hun werk komen. En dat is belangrijk voor hun duurzame inzetbaarheid.

In de Wakkerschudworkshop leren teamleden met veel plezier mét en van elkaar. De gekozen werkvormen sluiten aan bij de sfeer in de groep en bieden ruimte om te reflecteren op de samenwerking. En door samen na te denken over hoe samenwerking en communicatie beter kunnen, groei je als team.

Wat biedt deze training?

De reacties op de Wakkerschudworkshop spreken wat dat betreft duidelijke taal:

“We hebben elkaar beter leren kennen en hopelijk onthouden we de handvatten die we aangereikt hebben gekregen.”

“Een energieboost op zijn tijd is echt nodig en manieren om je creativiteit naar boven te halen, zodat je met elkaar snel tot hele nieuwe inzichten kan komen om zo tot een oplossing te komen van een probleem waar je als team op je werk mee te maken hebt.”

Heeft me positieve energie gegeven!

De Wakkerschudders van Proversie maken de Wakkerschudworkshop altijd op maat. Daarbij werken ze niet een vooraf vastgelegd programma uit, maar werken ze vooral met dat wat er tijdens de workshop gebeurt.

In de dynamiek van het teamproces zien ze hoe de onderlinge relaties zijn en door de (terloopse) opmerkingen van de teamleden krijgen ze in korte tijd zicht op de relaties en verhoudingen binnen het team. Op die manier kan wrijving naar boven komen en de trainers zijn niet te beroerd om die wrijving te benoemen of uit te vergroten in een verrassende werkvorm. Lossen we daarmee alle problemen op? Nee, was dat maar waar. Maar we zorgen wel dat onuitgesproken zaken bespreekbaar worden. Sluimerend ongenoegen dat de inzetbaarheid van medewerkers vermindert kan op die manier een uitweg vinden en opgelost worden voor het een echt probleem wordt.

En natuurlijk komen er ook volop positieve zaken aan de orde in de workshop. Want ook dát benoemen de Wakkerschudders van Proversie als ze het zien. En dat is voor veel teamleden vaak een openbaring. Want dat er van alles in de samenwerking mis gaat zien ze wel, maar dat er ook heel veel positiefs gebeurt krijgt vaak veel minder aandacht. De aandacht aan de positieve kant van de samenwerking in het team is positief voor de duurzame inzetbaarheid van de teamleden. Want in een leuk en positief team wil je gewoon blijven werken.

 • De Wakkerschudworkshop intensief is actief en energiek.
 • We reflecteren diepgaand en praktisch op de actieve werkvormen.
 • We vergeten niet om tijdens de workshop veel lol met elkaar te hebben.
 • Communicatie en samenwerken staan zoals altijd centraal.
 • In twee of drie bijeenkomsten zetten we stappen met betekenis.

Wil je je eigenzinnige teamcoaching? Boek dan nu de Wakkerschudworkshop Intensief!

Inzetbaarheid

Deze workshop is perfect geschikt:

 • Als teamcoaching voor teams die écht iets anders nodig hebben.
 • Voor teams die in een paar intensieve sessie stappen willen zetten.
 • Als je een ervaren en creatieve teamcoach zoekt.

De Wakkerschudworkshop is ook beschikbaar in het Engels.

Informatie aanvragen over de workshop

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van Marcoen Hopstaken. Wilt u Marcoen Hopstaken inhuren voor een workshop, evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of om simpelweg vrijblijvend te kunnen informeren kunt u onderstaand formulier gebruiken of direct bellen naar 06 53 37 09 09.

  Waar ben je in geïnteresseerd?

  Vragen of informatie nodig? Ik help je graag!

  Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in jouw situatie

  Call Now Button