BETER PRESENTEREN VOOR PROFESSIONALS  

EEN VERRASSENDE ONLINE OF OFFLINE PRESENTATIETRAINING 

Leer beter presenteren en profileren

  • Heeft je team wel inhoudelijke kennis maar komt het er niet uit?
  • Kunnen de presentaties verbeterd worden?
  • Voelen de teamleden zich ongemakkelijk als ze een presentatie moeten geven?
  • Wil je het team beter profileren?
  • Wil je presentaties geven die resultaat hebben?

Volg dan de workshop Beter Presenteren voor Professionals, een in-company maatwerk workshop om de presentatiekracht van je medewerkers te verbeteren. Boek deze workshop dus nu!

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Marcoen?

wakkerschudworkshop

Waarom beter leren presenteren?

Zowel binnen de organisatie als naar buiten toe wordt het belangrijker om je goed te laten zien. Inhoudelijke kennis alleen is daarvoor niet meer voldoende. Op een zelfbewuste en krachtige manier je verhaal vertellen hoort daar net zo goed bij. De workshop Beter Presenteren voor Professionals leert je de inhoudelijke kennis op een aantrekkelijke en ontspannen manier te presenteren met vaker een positief resultaat als gevolg. En wie wil dat nu niet?

Beter presenteren

Of een presentatie succesvol is, hangt af van twee zaken. Ten eerste moet de inhoud natuurlijk staan als een huis. Maar zeker zo belangrijk is de manier waarop die inhoud over het voetlicht gebracht wordt. Hoe staat de spreker of spreekster? Hoe praat hij of zij? Hoe worden de verschillende onderdelen aan elkaar gekoppeld en vertelt de spreker een verhaal of lepelt hij of zij alleen maar droge feiten op.

In de workshop leer je de inhoud te verpakken als een verhaal. Informatie blijft namelijk veel beter hangen als het als een verhaal gepresenteerd wordt. Door het gebruik van storytelling-technieken maken we je informatie overzichtelijk en leer je de luisteraar te inspireren en te informeren.

Online mogelijkheden

De trainingen van Proversie/Beter Presenteren zijn gedeeltelijk ook online te volgen. Via videoplatforms als Zoom is het goed mogelijk om mensen te helpen hun presentatievaardigheden te verbeteren. Uiteraard komen in die trainingen ook de typische kenmerken van online presenteren aan de orde.
Informeer naar de mogelijkheden en samen komen we tot een passend programma.

Beter Presenteren

Waarom kies je voor Beter Presenteren:

 • Persoonlijk contact tijdens de workshop
 • Online en offline mogelijkheden (of een combinatie)
 • Keuze uit eendaagse of tweedaagse workshop
 • Ruim 15 jaar ervaring

Video van deze workshop

Bekijk deze inspirerende video’s van presentatietrainer Marcoen Hopstaken.

Wilt u een impressie krijgen van de lezingen van spreker Marcoen Hopstaken kijk dan op WakkerschudworkshopXL.nl

Praktische en Positieve feedback

De workshop is een praktische workshop, je oefent de hele tijd. Samen met je collega’s oefen je en krijg je positieve feedback. We focussen daarbij vooral op de dingen die goed gaan, want dat motiveert! Door uit te vergroten waar je goed in bent, leer je een betere versie van jezelf te worden in plaats van een slechtere versie van een ander.

Beter Presenteren voor Professionals is geen workshop waar de deelnemers eerst helemaal afgebroken worden om daarna weer opgebouwd worden volgens de wensen van de trainer. Veel liever creëren we een positieve sfeer om jezelf van daaruit te verbeteren. Zodat presenteren ook leuk gaat worden!

Alles wat je leert kan je in jouw werk meteen inzetten. Vanuit jouw kracht en sterke punten gaan we aan de slag en leren wij jou hoe jij jezelf beter kunt presenteren.

In- company

Beter Presenteren voor Professionals is een In-Company workshop en staat open voor bestaande teams, maar ook voor collega’s uit verschillende teams. Tijdens de workshop leer je ook naar elkaar kijken en elkaar feedback geven. Dat is mooi want het leren gaat daardoor ook na de workshop door. Je komt elkaar immers nog vaker in het bedrijf tegen. De ervaringen die tijdens de workshop presenteren zijn opgedaan, zijn dan nog altijd bruikbaar en helpen je om je collega positieve feedback te geven.

Aanbevelingen

Wat vonden anderen van deze workshops?

 

“Een passie voor schoenen en de lievelingskleur van zijn vrouw. Wat heeft dit met het Improvisatie in onze organisatie te maken? Dat leerde Marcoen ons aan de hand van een aantal oefeningen. Leuk en leerzaam.”

 

Anneke Oosterhuis

Projectadviseur voor het gerechtsbestuur

Informatie aanvragen over de workshop

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van Marcoen Hopstaken. Wilt u Marcoen Hopstaken inhuren voor een workshop, evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of om simpelweg vrijblijvend te kunnen informeren kunt u onderstaand formulier gebruiken of direct bellen naar 06 53 37 09 09.

  Waar ben je in geïnteresseerd?

  Vragen of informatie nodig? Ik help je graag!

  Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden in jou situatie

  Call Now Button