Erg leuke, actieve en originele manier van trainen om even uit de dagelijkse sleur te komen. Goed veel afwisseling in de spellen en oefeningen. Marcoen was erg enthousiast en weet alle deelnemers goed mee te krijgen. Dank!!

Gisteren met ons team een inspirerende workshop Toegepaste Improvisatie gevolgd ! Een pluim voor de trainer Marcoen Hopstaken die tijdens de training zelf doet wat hij ons heeft geleerd. Een echte aanrader voor teambuilding.

Marcoen is een hele bevlogen trainer die alles weet van toegepaste improvisatie. Zijn kracht zit hem in de beweging van een groep deelnemers op een leuke manier. Ondertussen krijg je veel tips hoe je je werk leuker en beter kunt organiseren.

Woensdag hebben we een inspirerende cursus over improviseren in het basisonderwijs bij Marcoen Hopstaken gevolgd! Een dag vol bruikbare tips waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Van harte aanbevolen!!

De training bestond uit leuke, afwisselende oefeningen en spellen, die voor iedereen goed te doen waren en niet te lang duurden. De trainer gaf enthousiast en deskundig uitleg bij bijvoorbeeld groepsprocessen die naar voren kwamen in een van de spellen.

Dit was een leuke, energieke training met veel oefeningen. Daarnaast een aantal handige tips meegekregen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ik kan dit iedereen aanraden die nog geen of weinig ervaring hebben met storytelling.

Uitstekende workshop “meer improvisatie in je organisatie” gehad over het toepassen van Impro vaardigheden in een bedrijfssetting. Naast een vrolijke en zeer gezellige middag, ook met concrete afspraken naar huis gegaan van zaken die we direct anders gaan aanpakken. Compliment hoe Marcoen iedereen van het hoofd in het lichaam weet te krijgen, een tikje uit de comfortzone, maar wel zo dat iedereen er aan mee kan doen en het ook leuk vindt.

Met onze OR wilden we het een keer helemaal anders doen en hebben we een leuke training met veel theatrale elementen gevolgd bij Marcoen. Hierdoor ontmoetten we elkaar op een heel andere manier dan bij een traditionelere OR training het geval is. Het werkte niet voor iedereen in de groep maar de meesten vonden het een mooie ervaring die zeker ook praktisch toegepast kan worden in het OR werk.

Prettige sfeer en een veilige omgeving waarin het niet ongemakkelijk is om de improvisatieoefeningen te doen. Marcoen is een vrolijke en inspirerende trainer. Kortom, een boeiende en leerzame middag waar je energie van krijgt.

Inspirerend, confronterend en motiverend. Theoretische onderbouwing, maar vooral heel praktisch en veel oefenen met feedback. Een hele kluif, zo’n dag, maar oh zo leerzaam! Marcoen geeft training op creatieve en inlevende manier.

In een ochtend veel geleerd over storytelling. Marcoen neemt je mee in een verhaal en laat je zelf een verhaal vertellen. Na enkele voorbeelden en een modelletje kan je het verhaal eenvoudig zelf verder ontwikkelen.

Na een hele dag gewerkt te hebben nog een workshop; dan moet je van goede huize komen om de zaal mee te krijgen. En dat lukt Marcoen vanaf het allereerste begin tot het einde en nog ver daarna! Super gedaan!

Call Now Button