Proversie - Zet mensen in beweging

Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen en workshops gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen waar je met veel plezier iets van leert. De inspiratie voor onze teamtrainingen vinden we in geïmproviseerd theater dat een manier van samenwerken kent die open en positief is. Die positiviteit brengen we al vijftien jaar naar teams en organisaties om ze in beweging te krijgen. Niet naar de wereld van morgen, maar naar die van vandaag.

WENDBAARHEID IN VIJF STAPPEN

Een wendbare en flexibele houding is belangrijk bij improvisatie. De improvisatietechnieken stimuleren die wendbaarheid. Proversie werkt met een vijf stappenmodel. In vijf concrete stappen brengen we de wendbaarheid van improvisatie naar teams en organisaties.

LEES MEER ›

IMPROVISATIE ZET MENSEN IN BEWEGING

Als je niks doet, gebeurt er ook niks. Dat gaat op voor improvisatie, maar net zo goed daarbuiten. Wie vooruit wil, zal in beweging moeten komen. Proversie brengt de dynamiek van improvisatie naar teams en organisaties.

LEES MEER ›

IMPROVISATIE BOUWT TEAMS

Improvisatie-acteurs vertrouwen op elkaar. Hun belangrijkste gedachte is dat het project alleen kan slagen als we bereid zijn om het samen te doen. Proversie brengt de teamgeest van improvisatie naar teams en organisaties.

LEES MEER ›

PROFESSIONEEL SPREKEN

Wie goed kan improviseren voelt zich vrij om het woord te nemen. In de netwerksamenleving iscommunicatie van groot belang. Wie zich vrij voelt om zichzelf te presenteren, heeft een voorsprong. Als team en als individu. Proversie brengt performance in organisaties.

LEES MEER ›

IMPROVISATIE ZET JE IN JE KRACHT

Improvisatie is een teamprestatie waarin iedereen doet waarin hij of zij excelleert. Elkaars kwaliteiten zien en waarderen is daarbij van het grootste belang. Proversie brengt positieve energie en de erkenning van ieders persoonlijke kwaliteiten in teams en organisaties.

LEES MEER ›

MEER WETEN?

Meer weten over de werkwijze of mogelijkheden van Proversie?

MAIL ONS ›

workshops en trainingen

MEER IMPROVISATIE IN JE ORGANISATIE

Vergroot de improvisatiekracht van je team en je organisatie in deze training. Improvisatietechnieken toepassen in je dagelijkse samenwerking.

LEES MEER ›

STERKER SAMENWERKEN

Breng echt teamwork in je team. Train teamsamenwerking en versterk je gezamenlijke kracht.

LEES MEER ›

AGILE STATE OF MIND

Agile werken vraagt een andere organisatiestructuur en een andere mindset. In deze training gaat het vooral over het laatste. Een agile mindset om effectief samen te werken.

LEES MEER ›

WORKSHOPS VOOR GROTE GROEPEN

Een verrassende performance voor zalen tot 300 personen of meer. Interactief en energiek.

LEES MEER ›

open inschrijving en individuele coaching

BETER PRESENTEREN VOOR PROFESSIONALS

Een presentatietraining, maar dan anders. Een training over de kracht van de presentator zelf.

LEES MEER ›

DE PERFECTE PITCH

In een perfecte pitch presenteer je jezelf. Maar wat ben je eigenlijk? Leer hoe je een zakelijk gesprek een krachtige start geeft.

LEES MEER ›

OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten over open inschrijving of een persoonlijke training? Neem contact met ons op.

OFFERTE ›

proversie in twee minuten

Wendbaar omgaan met verandering

Proversie leert omgaan met onzekerheid en helpt bij het zien van mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. In dit filmpje leggen we het uit in twee minuten.

artorius groep

Ben je op zoek naar een spreker?

Neem dan snel contact met ons op. 

Call Now Button